Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 14:58 - Една страхотна статия...Николета и "потникът" Валери
Автор: luben Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4027 Коментари: 2 Гласове:
3



Браво на Миляна Велева. Източник: http://www.bgfootball.com/new.php?id=5350

Потникът Валери Божинов

Думата потник е една от най-ненавижданите от мен в българския език. Баба ми държеше да казвам на този вид бельо – юнашка фланелка. Така било преди 9 септември 1944 г. С идването на работническата класа на власт обаче, потта била издигната в култ, а добрата стара юнашка фланелка била заменена от потниците. За един такъв потник идва реч в следващия материал.

В деня на Ботев един съвременен юнак се разходи по медиите, за да ни обясни за пореден път нещата от живота. Името му е Валери Божинов. Може би в никоя нормална държава няма да обърнат и грам внимание на желязната резерва в Парма, но у нас той е голям хит вече месеци наред. След като се наслушахме на простотиите му, Валери е готов за нова порция. Оказа се, че футболистът щял да праща билет на Матеус да го гледа. То е ясно, че Божинов не е прочел и три книги в живота си, но да вземе да отгърне поне една футболна енциклопедия, за да разбере, за кого говори. Да припомняме на читателите, кой е Матеус, няма смисъл. Те със сигурност са по-интелигентни от Божинов. Хубаво е обаче така нареченият нападател да се опита да копира поне поведението на Матеус пред журналистите, неговите обноски и облекло. И да не му предлага билети, защото германецът може да го купи и продаде с всичките му Алисии, Николети и други селски пръчки.

Всеки път, когато чета нещо за Божинов си мисля, че той вече е ударил дъното. Че от това по-надолу няма. Но този прост балкански субект не спира да ме изненадва. Преди ден той седна на една маса да дава интервюта с рапъра Ванко. Няма грешка – онзи Ванко дето лежа в затвора, защото продава проститутки. А метресата на Божинов, защото тя е точно такава – в НОИ няма данни за нито един неин работен ден, запя. Приглася на оня Ванко, който взриви държавата. Не стига това, ами Божинов е и благороден – праща утешителни есемеси на Бербатов и после съобщава на цяла България, какво е написал. Мило, нали. И всичко това между бръщолеванията, каква секс-тигрица е Николета и как цяла Италия иска да я води гола в местния "Плейбой", сякаш ще взима нобелова награда за ядрена физика.

Но какво да говорим за едно момче, за което потникът е официална дреха. Матеус беше прав като Господ, когато каза, че той е свършил за големия футбол. По-страшното е, че това изключително глупаво и просто момче е по-обсъждано от истинските спортни герои на България. Тези, които сега се подготвят за поредното голямо състезание в затънтени бази, които пазят режим, лягат си с кокошките и преследват големите цели. Хайде да обърнем малко повече внимание на тях и да оставим този псевдо-герой да се потопи сам.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kosara2008 - !!! ;)
23.07.2011 19:57
ама верно тази дума - потник - много отвратителна вонящицъ цъ цъ...:)
цитирай
2. анонимен - filesonic free anal fucking videos - 3252 videos for download
17.11.2011 05:43
punished with anal sex movie
free asian anal trailer
big tit anal whores rapidshare
masha's world anal vid
deep anal sluts
jackie daniesl anal
anal couple sex
teen college anal stories
niki hunter double anal
anal lingerie babes
cleaner missile anal
extreme female anal dilation
tiny brunette anal
anal plesure
do you like anal sex
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: luben
Категория: Лични дневници
Прочетен: 538473
Постинги: 111
Коментари: 563
Гласове: 3308
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930